Видеонаблюдение Next Computers

Специализирни сме и в изграждане на системи за видеонаблюдение за складове, офиси, къщи, вили и ваканционни комплекси.Защо Видеонаблюдение?

Чрез системите за видеонаблюдение може да се осъществява непрекъснат контрол и охрана, осигуряващи Вашето спокойствие. Изграждането на такива системи води до намаляване на престъпността, повишаване на производителността на труда и увеличаване на сигурността на следените обекти.

"Next computers" предлага проектиране, изграждане и монтаж на системи за видеонаблюдение. Ние можем да намерим както бюджетни, така и високотехнологични решения от последно поколение. Всички системи, които предлагаме, позволяват дистанционно наблюдение на обекта в реално време от мобилен телефон, таблет или компютър.

Проектирането на системата за видеонаблюдение не включва само монтирането на камери и записващи устройства. Качественото проектиране и добре подбраните елементи на системата ще доведе до получаване на оптимална цена и възможности.

"Next computers" е в партньорство с водещи вносители на системи за видеонаблюдение и аксесоарите за тях, като съвместната ни работа допринася за по-достъпни и качествени услуги. Фирмата има изградени обекти в Бургас, Плевен, Айтос, Черноморец и др.

Извършваме на място при Вас гаранционен сервиз и поддръжка на системи, изградени от нас. Предлагаме и следгаранционно обслужване и ремонт на системи, които не са изградени от нас, както и разширяване и надграждане на съществуващи системи за видеонаблюдение.


Процес на изграждане на Видеонаблюдение

1. Изпращате ни планове на обекта или ние Ви посещаваме и правим оглед.

2. Изготвяваме Ви безплатен индивидуален проект и Ви го изпращаме за одобрение.

3. Монтираме и настройваме ситемата. 


Примерни цени на монтаж на система за видеонаблюдение:

Монтаж и настройка на аналогова камера - 30 лв.
Монтаж и настройка на IP камера - 50 лв.
Монтаж и конфигурация на DVR/NVR - 60 лв.
Монтаж и настройка на рутер - 20 лв.
Окабеляване - 0.70 лв./м
Монтаж на PVC канал - 2.30 лв./м
Гаранционно посещение - безплатно
Извънгаранционно посещение - 35 лв.+ цената на горивото