За нас Next Computers

NEXT Computers е търгоският бранд на фирма "ЦИТРОН" ЕООД, основана през 2000г

Имаме магазини и сервизи в Бургас и Плевен.

Част от услугите, които предлага фирмата, са:

• Продажба на обновена маркова компютърна техника втора употреба от Европа на едро и дребно;

• Предлагаме богат асортимент от настолни бизнес компютри, геймъски комютри, лаптопи, хардур, аксесоари, периферия, части за лаптопи на изключително ниски цени.;

• Сервиз – гаранционен и следгаранционен;

• Доставяме и монтираме системи за видеонаблюдение.

Онлайн магазинът ни стартира през 2017 година. Една от причините да отворим онлайн магазина е повишеното търсене на обновен хардуер от Европа на българския пазар.

Новите компютри, лаптопи и монитори предлагани в България са на доста високи цени,  а тези в по-ниския ценови клас са с по-слаби функционални възможности. За постигането на тази ниска цена, производителите използват все по-евтини компоненти. Това води до по-слаби характеристики и по-кратък живот на продукта. 

Нашата препоръка е вместо да закупувате нова техника с по-слаби параметри, да изберете обновена маркова техника с доказано качество от реномирани производители.

Ние предлагаме обновени маркови лаптопи, компютри, монитори, принтери, части и аксесоари на много достъпна цена. При обновяването на всяка бройка продукт се провежда серия от тестове. Провежда се стрес тест за работа в гранични параметри и при наличие на проблем съответната част се заменя. Тества се работата на RAM памет, хард диск, монитор, външни устройства. Дори при един лош сектор на хард диска, той се заменя. Средното време за тест на една система е 4 часа това гарантира висока надеждност и качествени продукти.

+ Към всеки от лаптопите или компютрите срещу символично доплащане може да добавите пълноценен лиценз за операционна система Windows, който ще Ви бъде инсталиран на устройството от нашите специалисти.