Полезна информация

Предимства на реновираната техника

Реновираната техника не е ли втора употреба?

Не! Втора употребa техника e стар лаптоп, компютър или принтер, почистен и сложен за продажба отново. Реновираната техника е нещо съвсем друго. При нея устройствата се тестват и ако някъде има дори лек проблем или недостатък, частта се заменя или ремонтира основно. Така се гарантира, че получавате качествен, подобрен и надежден продукт на изгодна цена.

Какви са предимствата на реновираната техника?

Ефективност на достъпна цена

Реновираната техника е изгодна. Най-често тя се избира за работа в офис. Вместо да купуваш нов компютър или лазерен принтер на 4-5 пъти по-висока цена, реновираният ще се справи също толкова добре със задачата.

Спестяваш пари, получаваш надеждна техника и си спокоен, че в близките години няма да се наложи да ходиш по техници и ремонти.

Освен това, инвестицията винаги в най-новото е скъпо. Постоянно излизат нови и нови модели.

Качество от надеждни марки

Друг (огромен) плюс на реновираната техника е, че разчиташ на известни марки.

Всеки знае, че са изградени от качествени и надеждни  компоненти. Така си сигурен, че техниката е стабилна и ще работи дълго време за теб. Няма да се притесняваш дали ще се развали и ще я ползваш с увереност. Всички продукти се внасят от големи държави с висок стандарт като от Германия, Холандия и Англия, подбиращи само най-качествената техника. Големите корпорации, компании и държавни институции в чужбина подменят техниката си на всеки 2 или три години с по-нова.

Икономия на енергия

Известните марки  са създадени с мисълта за ефективност. Употребяват по-малко енергия и не се нагряват. Работата с тях е удоволствие и комфорт. Като плюс имаш малък разход на енергия.

Понякога използват до 60% по-малко енергия, защото са добре оптимизирани и изградени. Ефективността им не само ги прави икономични, но и удължава живота на самата система. Така вместо да купуваш или поправяш своя лазерен принтер, лаптоп, компютър или друг вид техника на всеки 2-3 години, ще ви се наложи на 4-5г.

Техниката с известна марка е надеждна, работи бързо и издържат по-дълго без ремонти. Инвестицията в качествен бранд винаги се отплаща с повече комфорт, надеждност и ефективност.